o nama

Deutschpunkt škola nemačkog jezika nastala je 2008. godine iz čiste ljubavi kako prema germanistici tako i prema novim, i interesantnijim metodama podučavanja. Stručni tim Deutschpunkt centra je na najbolji način povezao najrazličitija iskustva svojih članova
 – od predavanja u privatnim i državnim školama i na fakultetima, kao i na najstarijim institutima za učenje jezika, sve do ličnog internacionalnog iskustva kroz život u zemljama nemačkog govornog područja.

To bogato iskustvo ih je naučilo i uverilo da Beogradu nedostaje škola nemačkog jezika
gde bi se primenjivale slobodnije, kreativnije i efikasnije metode učenja. Tako je nastao Deutschpunkt centar, 
u samom srcu grada. Beograđani su dobili školu koja ih na jedinstven način uspešno vodi kroz sve nivoe nemačkog jezika. Školu nemačkog za sve uzraste, za decu i za odrasle.

 

 

PREDAVAČI

Jelena Janković

Upoznajte Jelenu i iz prve ruke saznajte kako se rodila ideja za Deutschpunkt centar! Profesor nemačkog jezika i književnosti je idejni tvorac i osnivač centra. Ona je pasionirani germanofil sa internacionalnim iskustvom - što ličnog (živela je u čak tri zemlje nemačkog govornog područja), što na polju edukacije. Radila je na Filološkom fakultetu kao asistent i ujedno predavala nemački kao drugi jezik. Trenutno je na doktorskim studijama na Filološkom fakultetu.

 

skola nemackog jezika Dunja Špiler

Dunja Špiler je 2010. godine diplomirala Nemački jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu. Od 2008. svoj profil profesora gradi kroz razne oblike podučavanja nemačkog jezika. To bogato iskustvo u radu (kako u privatnim tako i u državnim školama) koristi kako bi svakodnevno unapređivala interakciju sa polaznicima.
"Polaznici mojih kurseva su u 90% slučajeva uspešno položili ispite na Goethe institutu i sada se aktivno služe nemačkim jezikom."

 

Damir Deljanin

Damiru je nemački jezik kao maternji jer je detinjstvo proveo u Nemačkoj. Damir dodaje o sebi: "Proveo sam i četiri godine u memljivoj zgradi Filološkog fakulteta u Beogradu. Predajem od 2009. i akcenat stavljam pre svega na konverzaciju. Kod mene uvek vlada jedna opuštena i zabavna atmosfera, gde ste Vi aktivni i nema “ne mogu” i “ne znam”. Dođite da se družimo i da vas upoznam ne samo sa jezikom, već i sa kulturom Nemačke. Zaboravite sve što se čuli o groznom i teškom jeziku, uveravam se da nije. Nemački nije bauk i punkt! Nađite malo lufta i skoknite do Deutsch punkta"

 

Slobodanka Obradović

Slobodanka živi više od dve decenije sa nemačkim jezikom, srodili su se, kako ona često u šali kaže. Profesor je nemačkog jezika kako kod nas tako i u Nemačkoj gde je živela. Predhodnih pet godina vodila je pripremne kurseve za polaganje nivoa B2 na Gete institutu. Prolaznost polaznika na ispitu je 90%.

 

 

POSAO

OTVOREN JE KONKURS ZA PREDAVAČE NEMAČKOG JEZIKA SA ISKUSTVOM.
UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI, POŠALJITE NAM VAŠU BIOGRAFIJU ( CV ) NA  info@skolanemackogjezika.rs